2014.01.20.
19:18

Írta: Állásvadász

Csekkold a hirdetőt

Mindenképp nyomozz egy kicsit a hirdető után, amennyiben nem anonim hirdetésről van szó. 

A Google nagyban hozzá tud segíteni, hogy egy kicsit tisztán láss és a közösségi média erejét sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ha a Google nem hoz fel megfelelő találatot, akkor irány a Facebook. Van egy, egyre népszerűbb oldal a Feketelista Álláskeresőknek, ahol az emberek egymást segítik és megosszák a tapasztalataikat.

A Cégközlönyben szintén elég sok adatot megtalálni a cégekről, a Cégfürkész oldalon pedig pár kattintás után megtudhatjuk, hogy a cég müködik vagy már törölt státuszú.

Személy szerint csak akkor küldöm el az anyagomat egy-egy céghez, ha online minden rendben találtam. 

Legutóbb egy olyan hirdetésbe futottam, ahol a hirdető még a cégnevét sem tudta leírni helyesen, majd ezután kiváncsi lettem és rákerestem a cégre. Sehol semmi találat. A hirdetés szövege hemzseg a helyesírási hibáktól, marketing asszisztenst keres és a "Korlátlan beszélgetéses telefon előny." Ebből látszik, hogy köze nincs a marketinghez. Komolyan...ha valaki értékesítőt akar felvenni, akkor miért nem úgy hirdet?!?

ID-10067214.jpg

Kép forrása: freedigitalphotos.net

Egy szó, mint száz...mindenképp nézz utána a cégnek. 

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés munka állás állás keresés munkanélkül munka nélkül állás hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://allasvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr155772450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása